BRAUSWETTER J. OMEGA SZERK. (FOGLALVA)

Eredeti jelölt festett Brauswetter J. Szegeden számlappal, eredeti XIV. Lajos féle mutatókészlettel és egy eredeti OMEGA szerkezettel készült zsebóra beépítést mutatunk  be a kedves Órarajongóknak. Az óra átépítésekor természetesen minden átépíthető elemet megtartottunk az eredeti zsebóra változatból.

Brauswetter János által használt szerkezetek általában RECTA vagy más alsó-közép kategóriás szerkezetek voltak, de használt némely esetben IWC és OMEGA szerkezeteket is. Ez a beépítés ennek ékes példája, hiszen a melléklet eredeti tokon jól átható az OMEGA gyártó jelölése és mellette a BRAUSWETTER manufaktúra címere is.  

Az óra egy idős az önálló Norvég Királyság megszűnésével és Rejtó Jenő írónk születésével is egybeesik a gyártása. Ugyan ebben az évben gyártották amikor elhunyt Jules Verne híres francia író. Az óra gyártási éve a sorozatszám alapján kikereshető, így a keresett évszám 1905, tehát a ketyegő 2024-ban ünnepelheti a 119. születésnapját. Az óra sorozatszáma 4493385. 

A számlap alatt egy OMEGA 18''' LOBNN kaliberű mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van. Az óraszerkezet szép állapotú állapotú, pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belül.

A zsebóra szerkezet ebbe az acél bicolor (azaz két tónusú, tehát acél és arany színű) lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm. 

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az eredeti OMEGA és BRAUSWETTER jelzéssel egyaránt ellátott ezüst zsebóra tokot is mellékeljük az órához, így igény esetén visszaalakítható zsebóra formába is.

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 245.000,- Ft