BRAUSWETTER János Szegeden

Brauswetter János -Szegeden- zsebóra beépítés nem szokványos számlappal. Az óra átépítésekor az eredeti számlap már teljesen törött és menthetetlen volt, de egyedi számlap helyett inkább számlappá alakítottuk a zsebóratok díszített porvédőjét.

A porvédő a zsebóratokok belső fedele, ami további védelmet jelent a szerkezet számára a hátlap alatt. A gyártók a porvédőkön logójukat és díjaikat előszeretettel feltüntették, ahogyan a Brauswetter Jánosunk is tette ezt.  A számlap közepén látható a Habsburg császári sas mellett az Osztrák és a Magyar címer is. 

Az órának magyar vonatkozása van, hiszen a híres szegedi órásmester, Brauswetter János nevével jelzett az óra.

Az órában egy ismeretlen svájci gyártótól származó jelöletlen jó minőségű és kifogástalan állapotú 15 köves svájci horgony gátszerkezetes mechanikus kézi húzós szerkezet van. 

Az óra szerkezetet frissen szervizeltük, tisztítva és olajozva van, így a leendő tulajdonosnak már csak hordani kell.

Az óra új acél savonette óratokba került átépítésre és tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 46 mm. 

Az óra teljesen új és hordatlan, a számlap színéhez illő barna bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal és CONVERTIC TANÚSÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 185.000,- Ft