RECORD CHRONO

Eredeti óraszerkezettel és koronával, továbbá egyedi számlappal és katedrál stílusú katonai óramutató szettel készült összetett szerkezetű zsebóra beépítést láthatunk a képeken. 

Az óra egy kitűnő, gyári állapotú zsebóraszerkezettel készült amit átépítettünk egy új acél savonette óratokba. Az óra számlapja nem volt menthető, így azt egyedi készítésű számlapra cseréltük. A számlap a katonai órák stílusában készült, sötétben fluoreszkál.  Az óra katonai hangulatvilágát tovább erősíti a katedrál mutatókészlet is.

Az órában egy mechanikus kézihúzós ismeretlen gyártótól származó óraszerkezet található amit feltételezhetően megvásárolt a RECORD óragyártó és saját nevében adta ki zsebóraként (ez egy rendszeresen bevett gyakorlat volt a kor óraiparában). 

Ez a zsebórabeépítés az óráktól elvárt alap funkciókon (óra, perc és másodperc kijelzés) túl stopper és gyűjtő funkcióval is rendelkezik. A gyűjtő esetünkben annyit tesz, hogy a számlap felső részében elhelyezkedő mutató hosszabb időmérés esetén külön jelzi a mérés kezdete óta eltelt perceket, míg a stopper mutató az eltelt perceken túli másodperceket jelzi. 

Az óraszerkezet frissen szervizelt, tesztel, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát.

A zsebóra szerkezet egy acél savonette óratokba került átépítésre. 

Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 46 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát.

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 410.000,- Ft