LeCoultre CHRONO

A képeken látható óraszerkezetet gyártója a Le Coultre (későbbi nevén: Jaeger LeCoultre). A gyártó számos összetett szerkezetű órát gyártott első osztályú minőségben, korának legnagyobb gyártói közé tartozott és még mai az "első vonalban" emlegetjük amikor a mechanikus óragyártókról folyik a beszélgetés.

A képeken egy kiváló, hibátlan állapotú eredeti tűzizománc óraszámlappal és eredeti mutatókészlettel, eredeti koronával és egy hibátlan állapotú finom kidolgozású óraszerkezetből készült egy gombos chronograph (stopperes) beépítést láthatunk.

Az órában egy mechanikus kézihúzós LeCoultre saját gyártású óraszerkezet található. Ez a zsebórabeépítés az óráktól elvárt alap funkciókon (óra, perc és másodperc kijelzés) túl stopper és gyűjtő funkcióval is rendelkezik. 

A gyűjtő esetünkben annyit tesz, hogy a számlap felső részében elhelyezkedő mutató hosszabb időmérés esetén külön jelzi a mérés kezdete óta eltelt perceket, míg a stopper mutató az eltelt perceken túli másodperceket jelzi. 

Az óraszerkezet frissen szervizelt, tesztel, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát.

Az óra "drukkeres" mutatóállítású, ami azt jelenti, hogy a mutatókat nem a korona kihúzását követően, hanem az erre szolgáló nyomógomb benyomásával és a korona együttes mozgatásával lehet beállítani.

A zsebóra szerkezet egy acél lengőfüles óratokba került átépítésre. 

Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 52 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát.

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk. 

Ára: 610.000,- Ft