LONGINES-CW/16 (CHRONO)

Nagy örömmel mutatjuk be ezt a többszörösen jelölt LONGINES chronograph zsebóra beépítés ritkaságot. 

A zsebóra beépítéseink elkészítésekor az egyik leghangsúlyosabb szempont az értékmentés és igyekszünk minél több gyári alkotóelemet átépíteni. Ez esetben a zsebóra minden átépíthető alkatrészét felhasználtuk a beépítéskor. 

Az óra eredeti hibátlan állapotú jelölt (azaz LONGINES felirattal ellátott) római indexes porcelán (tűzizománc) számlappal, eredeti mutatókészlettel és eredeti felhúzókoronával készült.

A korona lenyomásával indítható, leállítható és nullázható a stopper funkció.

Az eredeti felhúzó koronába egy vörös színű díszítő követ is elhelyeztünk, ami még különlegesebbé teszi az órát. 

Az órában egy mechanikus kézihúzós LONGINES chronograph óraszerkezet található. A szerkezet többszörösen jelölt, hiszen az óra hídján olvasható a gyártó neve és a billegő hídján látható a szárnyas homokóra.

Ez a zsebórabeépítés az óráktól elvárt alap funkciókon (óra, perc és másodperc kijelzés) túl stopper és gyűjtő funkcióval is rendelkezik. 

A gyűjtő esetünkben annyit tesz, hogy a számlap felső részében elhelyezkedő mutató hosszabb időmérés esetén külön jelzi a mérés kezdete óta eltelt perceket, míg a stopper mutató az eltelt perceken túli másodperceket jelzi.

Az óraszerkezet frissen szervizelt, tesztel, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát.

A zsebóra szerkezet egy acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 48 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát.

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 550.000,- Ft