LONGINES-CW/31 (CHRONO)

Ím egy hihetetlenül gyönyörű, letisztult és többszörösen jelölt LONGINES chronograph szerkezettel készített zsebóra beépítés ritkaság. 

Mint mindig, így most is igyekeztünk minél több gyári alkotóelemet átépíteni. Ez esetben a zsebóra minden átépíthető alkatrészét felhasználtuk a beépítéskor, kivétel ez alól a felhúzó korona, tekintve, hogy az óra sajnos eredeti koronájától megfosztva került hiozzánk. 

Az óra eredeti hibátlan állapotú jelölt (azaz LONGINES felirattal ellátott) arab indexes porcelán (tűzizománc) számlappal, eredeti mutatókészlettel készült (a mutatók közül a stopper mutató pótolt darab).

A korona lenyomásával indítható, leállítható és nullázható a stopper funkció.

Az órában egy mechanikus kézihúzós LONGINES 19.73N caliber számú chronograph óraszerkezet található. A szerkezet többszörösen jelölt, hiszen az óra hídján olvasható a gyártó neve és a billegő hídján látható a szárnyas homokóra.

Ez a zsebórabeépítés az óráktól elvárt alap funkciókon (óra, perc és másodperc kijelzés) túl stopper és gyűjtő funkcióval is rendelkezik. 

A gyűjtő esetünkben annyit tesz, hogy a számlap felső részében elhelyezkedő mutató hosszabb időmérés esetén külön jelzi a mérés kezdete óta eltelt perceket, míg a stopper mutató az eltelt perceken túli másodperceket jelzi.

Az óraszerkezet frissen szervizelt, tesztel, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát.

A zsebóra szerkezet egy acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 48 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát.

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 550.000,- Ft