LONGINES-CW/17 (CHRONO)


A képeken eredeti számlappal készült LONGINES stopperes, azaz chronograpf beépítés látható. A kiváló állapotban fennmaradt tűzizománc számlap arab indexekkel készült, továbbá természetesen az ártépítéskor megtartottuk az óra eredeti XIV. Lajos stílusú eredeti mutatókészletét is. 

Az óra érdekessége, hogy savonette (a "3"-asnál találhat a felhúzókorona és a tengely) kivitelű óraszerkezettel készült ami hibátlan állapotnak örvend. Az óra számlap és a szerkezet egyaránt jelölt, sőt, a szerkezet dupla jelöléssel ellátott, hiszen a LONGINES felirat is látható rajta és a szárnyas homokóra logó is a billegő hídján.

Az órában egy mechanikus kézihúzós LONGINES gyártmányú cal 19.73N''' savontte chrono óraszerkezet található. 

Ez a zsebórabeépítés az óráktól elvárt alap funkciókon (óra, perc és másodperc kijelzés) túl stopper és gyűjtő funkcióval is rendelkezik. A gyűjtő esetünkben annyit tesz, hogy a számlap jobb oldali részén elhelyezkedő mutató hosszabb időmérés esetén külön jelzi a mérés kezdete óta eltelt perceket, míg a stopper mutató az eltelt perceken túli másodperceket jelzi. 

Az óraszerkezet frissen szervizelt, tesztel, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát.

A zsebóra szerkezet egy acél savonette óratokba került átépítésre. 

Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

(1933-as Brazil nagydíj ahol a Longines szponzorként hirdeti a chronograph óráit. A cég ekkorra a kor fogalmai szerint már nagyvállalattá vált).  

Az óra átmérője -korona nélkül- 47 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék DÍZSDOBOZZAL várja új tulajdonosát.

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk. 

Ára: 565.000,- Ft