CORTEBERT

A híres Cortebert gyár a svájci óraipar egyik legtermékenyebb gyártója volt, azonban mára már feledésbe veszett. A gyár -sok társához hasonlóan - a 70-es éves óraválságának esett áldozatul.  egyedi zsebóra beépítés rulett számlappal. A gyártó cal 618 óraszerkezete adta például a ROLEX zsebórák egyik részének szívét és lelkét.

Az óra csupasz szerkezetként került hozzánk így szükségképpen egyedi számlappal láttuk el. A számlap nagyon megnyerő és unikális, hiszen a fekete háttér mintázott, rajta az arany római indexkészlet még a gyengén látóknak is jól látható. Nem kifejezetten letisztult, de roppant elegáns darab.

Az órában egy Cortebert gyártmányú 15 köves svájci horgonygátszerkezetes mechanikus kézi húzós óraszerkezet van. Az óra a szervizelt (tisztított és olajozott), szépen jár, az elvárt napi 60 másodperces határértéken belüli eltéréssel teszi a dolgát. 

Az óra új acél szavonette óratokba került átépítésre és tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 46 mm. 

Az óra teljesen új és hordatlan, a számlap színéhez illő bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal és TANÚSÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónap garanciát vállalunk.

Ára: 200.000,- Ft