DOXA

Az óra eredeti számlappal és mutatókészlettel, továbbá egy remek állapotú zsebóra szerkezettel készült egyedi kivitelű karóra (zsebóra beépítés). Az óra számlapja festett fém, azonban akkor amikor hozzánk, került még karcos és patinás volt. A Convertic számlap mestere tökéletesen és korhűen felújította a számlapot, így most újra méltó régi fényében ragyoghat az óra.

A számlap érdekessége a fekete arab indexek fölött lévő segédindexek, amik kék színűek. Ez a megoldás a DOXA gyár által alkalmazott, de ritkábban előforduló kivitel volt, a piros segédindexeket lényegesebben többször alkalmazták, mint a kék jelölőket.

Az órában egy DOXA 1 FHF'17 kaliberszámú 15 köves mechanikus kézi húzós szerkezet van. A szerkezet kifejezetten megbízható, előszeretettel alkalmazzuk a beépítéseknél stabil járásának köszönhetően. 

Az óra a kötelező szervizelésén átesett, így már a tisztítás és olajozás megtörtén. Az óra csak a megfelelő viselőjére vár aki rendszeresen hordja.

Az óra új arany színű acél lengőfüles óratokba került átépítésre és tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 44 mm. 

Az óra teljesen új és hordatlan, a számlap színéhez illő barna bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal és CONVERTIC TANÚSÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát. 

Ára: 168.000,- Ft

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.