DOXA

Az egyik legmegnyerőbb DOXA beépítés amiben minden alkotórész a lehető leg extrább. Az óra eredeti arab rakott indexes sakktábla mintás számlapja makulátlan állapotú, két tónusú arany színű csoda, aminek a fényét az eredeti arany színű mutatók csak tovább emelik. 

Az óra a képeken is gyönyörű, azonban élőben még szebb látványt nyújt. Az órán minden eredeti ami csak az lehet egy zsebóra beépítés esetében (szerkezet, számlap, mutató, korona). 

 

Az órában egy DOXA 1 FHF 17''' kaliberszámú 17 köves mechanikus kézi húzós szerkezet van. Az óraszerkezet nagyon szép, gyári állapotú, pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belül. Az óraszerkezet finomszabályzóval szerelt és 17 köves kivitel, ami arra enged következtetni, hogy ezt a szerkezetet a gyártó arany tokba szánta, csak az eltelt cca. 100 év alatt megfosztották az arany tokjától. Ez a DOXA legminőségibb zsebóra szerkezet kivitelezése.  


Az óra acél lengőfüles óratokba került átépítésre és tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. Az óratok bicolor kivitelben készült, a szíjtartó fülek polírozott acél színe remekül harmonizál a tok aranyának csillogásával. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm. 

Az órát a számlap színéhez és az óra összképéhez illő barna bőr szíjjal szereltük. Az órához ajándék óradoboz és Convertic TANÚSÍTVÁNY természetesen jár. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 190.000,- Ft