DOXA-CW/15

Egy igazi kuriózumot hoztunk Nektek. Egy DOXA óra beépítés, amiben hibátlan eredeti rakott indexes számlap, eredeti gyári mutatók és egy finomszabályzóval ellátott hibátlan állapotú 18 köves szerkezet van. 

Az eredeti világos arany színben pompázó DOXA számlapon sötét arany színű rakott indexek kaptak helyet. A számlap színösszeállítása nagyon meggyerő, elegáns. Igazi ritkaság. 

Az órában egy DOXA 1 FHF'17 kaliberszámú 18 köves mechanikus kézi húzós szerkezet van. A szerkezet hattyúnyakas finomszabályzóval szerelt ami a DOXA óráknál nem szokványos, ezt a régi arany tokozású zsebórákban használta a gyártó. 

Az óra szervizelve, tisztítva, olajozva, így már csak hordani kell. A szerkezet csodálatos, karc és hibamentes állapotú, sehol egy külsérelmi nyom. 

Az óra új acél lengőfüles óratokba került átépítésre és tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm. 

Az óra teljesen új és hordatlan, a számlap színéhez illő barna bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal és CONVERTIC TANÚSÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 192.000,- Ft