DOXA-CW/22

A zsebóra beépítéseink egy része egyedi számlappal készül, mivel a gyári darabok megkopnak, eltörnek és használhatatlanná válnak. Örök igény az, hogy a lehető legtöbb eredeti elemet emeljünk át a zsebórából az új karóra változatba. 

A most bemutatásra kerülő óra egy óriási lépés ebbe az irányba: Az óra számlapja a zsebóra eredeti tokjának belső, díszített fémlemezéből, azaz porvédőjéből készült. A díszített porvédőkön a gyártók feltüntették az óráik által nyert díjakat, elismeréseket. Ezeket a feliratokat és jelvényeket arany festéssel láttuk el. A porvédő méretre vágásával, aprócska indexekkel ellátásával elkészítettük a képeken látható számlapot. Biztonsággal kijelenthető, hogy az óra így már eredeti számlappal készült órának nevezhető, hiszen a zsebóra szerves részét, a porvédőt használtuk számlapként. 

A zsebóra eredeti kékített mutatóit természetesen megtartottuk. Az órában egy DOXA 1 FHF'19 kaliberszámú 15 köves mechanikus kézi húzós szerkezet van. Az óraszerkezet kifejezetten szép, megkímélt állapotú, pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belül. 


Az óra acél ún. "savonette" óratokba került átépítésre és tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 46 mm. 

Az óra teljesen új, a számlap színéhez illő bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal és Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 165.000,- Ft

többet szeretnél megtudni a szerkezetről: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2uswk&Doxa_001_19&fbclid=IwAR0gHK7AJtE-B95zUSLSQGE9fzfP4gnYU9nh_zs-_giCvnUxAV8m5SSckEI