DOXA-CW/11

Az egyik legszebb DOXA óra ami a Convertic Watch pályája során elkészült. Az óra eredeti arab rakott indexes art deco számlapja makulátlan állapotú és mindezt kiegészítik az eredeti lándzsa mutatók. 

Az óra a képeken is gyönyörű, azonban élőben még szebb látványt nyújt. Az órán minden eredeti ami csak az lehet egy zsebóra beépítés esetében (szerkezet, számlap, mutató, korona). 

 

Az órában egy DOXA 1 FHF 17''' kaliberszámú 17 köves mechanikus kézi húzós szerkezet van. Az óraszerkezet nagyon szép, megkímélt állapotú, pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belül. Az óraszerkezet finomszabályzóval szerelt és 17 köves kivitel, ami arra enged következtetni, hogy ezt a szerkezetet a gyártó arany tokba szánta, csak az eltelt cca. 100 év alatt megfosztották az arany tokjától. Ez a DOXA legminőségibb zsebóra szerkezet kivitelezése.  


Az óra acél lengőfüles óratokba került átépítésre és tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. Az óratok bicolor kivitelben készült, a szíjtartó fülek polírozott acél színe remekül harmonizál a tok aranyának csillogásával. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm. 

Az órát a számlap színéhez és az óra összképéhez illő barna bőr szíjjal szereltük. Az órához ajándék óradoboz és Convertic TANÚSÍTVÁNY természetesen jár. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 190.000,- Ft