IWC-CW/19

Bemutatjuk ezt csodálatos antik IWC beépítést, amit eredeti tűzizománc számlappal, eredeti óraszerkezettel és eredeti gyári mutatókészlettel készítettünk el. Az óraszámlap jó állapotú, de a beépítés előtt javításon esett át, mivel a számlapja a "7"-es szánál sérült volt, a javítás alig látható. 

A zsebórák többségükben antik darabok, átépített formájukban pedig egy -egy darabkája a történelemnek amit kézen viselhetsz a mindennapjaidban. Ez az óra kifejezetten antik darab, a boldog békeidők utolsó évének terméke ami még éppen az I. világháború előtt készült el. Az óraszerkezeten a 679511 sorozatszám szerepel, ami alapján az óra gyártási éve 1913, tehát az óra 2023. évben ünnepli a 110. születésnapját.

Az órában egy IWC cal 52 mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van ami finomszabályzóval készült, továbbá kövei chaton foglalttal kerültek rögzítésre. 

Az óraszerkezet szervizelt, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát. 

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 47 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal (díszdobozzal) várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk. 

Ára: 355.000,- Ft