IWC Schaffhausen

A képeken látható IWC beépítés egy igazi klasszikus darab, azonban a XIV. Lajos mutatókkal ellátott kivitelű korabeli társaihoz képest nagyságrendekkel fiatalosabb összképet mutat.

Az új karóra tokba az antik IWC szerkezettel együtt átépítésre került a hibátlan arab indexes porcelán/tűzizománc számlap és az eredeti óramutatókészlet is.

Az óra gyártási éve egybe esik a Ferdinand von Zeppelin által tervezett léghajó lezuhanásával és egy idős az első Charlie Chaplin filmmel. Az óraszerkezeten a 541693 sorozatszám szerepel, ami alapján az óra gyártási éve 1913.

 Az órában egy IWC 53  19'''  H.6. kaliberű mechanikus kézi húzós 17 köves szerkezet van. Az óraszerkezet a lehető legszebben kidolgozott darab hiszen finomszabályzóval szerelt és az összes követ "chaton" foglalt tart a helyén.

Az óraszerkezet szervizelt, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát. 

Az óra "drukkeres" mutatóállítású, ami azt jelenti, hogy a mutatókat nem a korona kihúzását követően, hanem az erre szolgáló nyomógomb benyomásával és a korona együttes mozgatásával lehet beállítani.

A zsebóra szerkezet ebbe az arany színű acél savonette óratokba került átépítésre. 

Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 46 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk. 

Ára: 360.000,- Ft