IWC-CW/21

Íme egy csodálatos antik IWC, ami eredeti rakott indexes számlappal, eredeti óraszerkezettel és eredeti gyári mutatókészlettel készült.

Minden általunk készített óra a történelem egy kis darabja. Ez az óra egyidős József Attila költőóriásunkkal és Rejtő Jenő írónkkal, továbbá az óra gyártásának évében adják át a híveknek a budapesti Szent István templomot (Bazilika). Az óraszerkezeten a 309415 sorozatszám szerepel, ami alapján az óra gyártási éve 1905.

Az óra számlapját a beépítés előtt a Convertic Watch számlap mágusa kezelésebe vette és teljeskörű felújításon esett át és régi fényében tündökölhet.

Az órában egy IWC cal 52 mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van. Az az 52-es kaliber család egyik legérdekesebb szerkezete amely a szabvány IWC finomszabályzótól eltérő kialakítással készült. 

Az óraszerkezet szervizelt, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát. 

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal (díszdobozzal) várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk. 

Ára: 365.000,- Ft