IWC-CW/1

Bemutatjuk ezt az eredeti hibátlan porcelán (tűzizománc) számlappal és gyári mutatókészlettel készült csodálatos "SAFFI" beépítést.

Az óra számlapja makulátlan, hibamentes állapotnak örvend, azonban a számlap gyári kivitelben jelöletlen volt, azaz nem szerepelt rajta az IWC felirat, így a beépítéssel egy időben került feliratozásra.

Az óraszerkezeten a 334044 sorozatszám szerepel, ami alapján az óra gyártási éve 1905, így az óra 2024. évben ünnepli a 119. születésnapját.

Az órában egy IWC 52 kaliberű mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van. Az óraszerkezet szépen kimunkált, minőségi darab, finomszabályzóval szerelt, a gátkerék, a másodperckerék és a közkerék köveinek mindegyike chaton foglalttal került rögzítésre. 

Az óraszerkezet szervizelt, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát.

Az óra "drukkeres" mutatóállítású, ami azt jelenti, hogy a mutatókat nem a korona kihúzását követően, hanem az erre szolgáló nyomógomb benyomásával és a korona együttes mozgatásával lehet beállítani.

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék DÍSZDOBOZZAL várja új tulajdonosát.  

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk. 

Ára: 355.000,- Ft