IWC-CW/14

Eredeti számlap, mutatókészlet, korona és IWC szerkezet új tokban karóra formára alakítva. Ez a képeken látható beépítés rövid jellemzése, de ezt a szépséget érdemes részletesen bemutatni.

Az óra eredeti festett fém számlap átépítésével készül, aminek az indexei mélykék index berakásokkal készültek. A számlap jó állapotú de patinás, állapota a felújítást nem indokolta, hiszen a felújítással autentikus antik jellegét veszítette volna el az óra.

A zsebóra eredeti Breguet stílusú mutatókészletét és eredeti felhúzó koronáját is átépítettük az új karóra változatba ezzel is tovább növelve az óra eredeti alkotórészeinek számát. 

A kedves órarajongók már megszokhatták, hogy régi óraszerkezetekkel dolgozunk és ez most sincs másképpen. Az óra egy idős a Columbia Pictures filmstúdióval és a gyártási év egybeesik az utolsó török szultán (II. Abdul - Medzsid) trónfosztásával. Az óraszerkezeten a 770542 sorozatszám szerepel, ami alapján az óra gyártási éve 1924.

Az órában egy IWC 73' kaliberű mechanikus kézi húzós 17 köves szerkezet van. Az óraszerkezet szépen kimunkált, minőségi darab, finomszabályzóval szerelt és a perckerék kövei chaton foglalttal kerültek rögzítésre a hídhoz és a csapágylemezhez. 

Az óraszerkezet szervizelt, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát.

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 47 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék DÍSZDOBOZZAL várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk. 

Ára: 380.000,- Ft  

Részletes műszaki leírás az óra szerkezetéről: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2uswk&IWC_73