IWC-CW/5

Az óraszerkezet számlap és mutató és korona nélkül érkezett hozzánk, így kénytelenek voltunk egyedi számlapot készíteni az órához. A Convertic számlap mágusa egy halvány- és sötétszürke színekben játszó bicolor számlapot készített erre a SAFFI szerkezetre amin fekete arab indexek sorakoznak. A beépítéskor a hiányzó korona és mutatókészlet is pótlásra került.

Az óra gyártási éve a 831255 sorozatszám alapján 1925-1926 közé tehető, így az óra 2024. évben ünnepli a 98. születésnapját. 

Az órában egy IWC cal. 73 kaliberű mechanikus kézi húzós 17 köves szerkezet van ami finomszabályzóval szerelt és a perckerék kövei chaton foglalatúak. Az óraszerkezet szervizelt, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát.

Az óraszerkezet finom, igényes kialakítású, a felhúzó- és kilincskerék hídján az "IWC probus scafusia" jelölés található. 


A zsebóra szerkezet ebbe az savonette kivitelű óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 44 mm.

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk. 

Ára: 350.000,- Ft