LONGINES-CW/1

Az óra eredeti hibátlan állapotú tűzizománc óraszámlappal, eredeti mutatókkal és gyári eredeti koronával készült zsebóra beépítés.

Az óra számlapja kifogástalan állapotnak örvend és a fekete arab indexek és piros színű arab segédindexek együtt nagyon megnyerő összképet alkotnak.

Az óra szerkezetén a 2711385 sorozatszám szerepel, így megállapítható, hogy az óra 1902 évben készült, így 2024. évben ünnepli a 122. születésnapját.

Az órában egy többszörösen jelölt LONGINES mechanikus kézi húzós cal 18.68. kaliberszámú 15 köves szerkezet szépen teszi a dolgát. 

Márka jelölés látható az egyik hídon a szerkezet szélén és a billegő hídján pedig a szárnyas homokóra logó kapott helyet. 

A szerkezet a szervizelésen és tisztításon már átesett, így a leendő tulajdonosnak csak hordania kell. Az óra "drukkeres" mutatóállítású, ami azt jelenti, hogy a mutatókat nem a korona kihúzását követően, hanem az erre szolgáló nyomógomb benyomásával és a korona együttes mozgatásával lehet beállítani. 

Az óra ún. "savonette" acél óratokba került. Az óra előlapja és hátlapja egyaránt üveg, tehát látható a szerkezet állandó mozgása is. 

Mérete -korona nélkül- 46 mm. 

Az óra a számlap színéhez és az egységes összképhez illő bőr szíjjal és ajándék óradobozzal és CONVERTIC TANÚSÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 225.000,- Ft