LONGINES-CW/29

Az óra eredeti nagyon jó állapotban fennmaradt tűzizománc számlappal, eredeti mutatókészlettel és egy jelölt LONGINES óraszerkezettel készült. 

Az óraszámlap különleges, hiszen alapvetően ritkán fordul elő a római számos index, továbbá még ritkább az extra nagy méretű index kiosztás.

Az óra sorozatszáma 3679356, így megállapíthatjuk, hogy az óra gyártási év pontosan 1918-re esik, így az óra 2024. évben tölti be a 106. évét.

Az órában egy jelölt LONGINES 21.25 kaliberszámú mechanikus kézi húzós, gyári kivitelben 15 köves szerkezet kapott helyet ami jelenleg 14 köves, tekintve, hogy a közkeréknek a híd felőli kövét az elmúlt 106 évben valamikor cserélték és a helyére perselyezést tettek.

Az óraszerkezet szépen teszi a dolgát. A szerkezet a szervizelésen és tisztításon már átesett, így a leendő tulajdonosnak csak hordania kell. Pontossága mért, az elvárt napi 60 másodperces eltérési limiten belül működik. 

Az óra ún. lengőfüles acél óratokba került. Az óra előlapja és hátlapja egyaránt üveg, tehát látható a szerkezet állandó mozgása is. 

Mérete -korona nélkül- 49 mm. 

Az óra a számlap színéhez és az egységes összképhez illő bőr 22 mm szíjjal, CONVERTIC TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hőnapos garanciát biztosítunk.

Ára: 225.000,- Ft