LONGINES

Az óra eredeti számlappal, eredeti mutatókészlettel és egy többszörösen jelölt LONGINES óraszerkezettel készült zsebóra beépítés. A zsebóra eredeti és hibátlan porcelán számlapját megtartottuk az átépítéskor ami letisztult, ugyanakkor elegáns külsőt ad az órának.

Az órában egy többszörösen jelölt LONGINES cal 19.70 N jelű mechanikus kézi húzós, 17 köves szerkezet szépen teszi a dolgát. Márka jelölés látható az egyik hídon a szerkezet szélén és a billegő hídján pedig a szárnyas homokóra logó kapott helyet.

A szerkezet a szervizelésen és tisztításon már átesett, így a leendő tulajdonosnak csak hordania kell. Az óra "drukkeres" mutatóállítású, ami azt jelenti, hogy a mutatókat nem a korona kihúzását követően, hanem az erre szolgáló kar kihúzásával és a korona együttes mozgatásával lehet beállítani. 

Az óra ún. "savonette" acél óratokba került. Mérete -korona nélkül- 47 mm. 

Az óra előlapja és hátlapja egyaránt üveg, tehát látható a szerkezet állandó mozgása is. Az óra a számlap színéhez és az egységes összképhez illő bőr szíjjal, ajándék óradobozzal és CONVERTIC TANÚSÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát.

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk. 

Ára: 230.000,- Ft