LONGINES

Az óra eredeti számlappal, eredeti mutatókészlettel és egy jelölt LONGINES óraszerkezettel készült zsebóra beépítés. 

A zsebóra számlapja természetesen eredeti, méghozzá egy makulátlan gyári állapotú tűzizománc darab. A ponos idő megjelenítésétől a zsebóra eredeti mutatókészlete gondoskodik.

Az óra gyártási éve egybe esik az Osztrák-Magyar Birodalom haditengerészetét erőssítő SMS Novara vízre bocsátásával (később Horthy Miklós által parancsnokolt  hajó) és ugyan ezen ében a nők egyenjogúságáért küzdő szüfrazsettek felrobbantják a brit miniszterelnök, Lloyd George házát. Az óra a "boldog békeidők" utolsó évének terméke volt még az első "nagy" háború előttről.  Az óra gyártási éve 1913, ami a sorozatszám (2982988) alapján kikereshető.

Az órában egy jelölt LONGINES cal 18.69 N mechanikus kézi húzós, 15 köves szerkezet szépen teszi a dolgát. Márka jelölés látható az egyik hídon a szerkezet szélén és a billegő hídján pedig a szárnyas homokóra logó kapott helyet. 

A szerkezet a szervizelésen és tisztításon már átesett, így a leendő tulajdonosnak csak hordania kell.

Az óra acél lengőfüles óratokba került. Mérete -korona nélkül- 45 mm. Az óra előlapja és hátlapja egyaránt üveg, tehát látható a szerkezet állandó mozgása is. 

Az óra a számlap színéhez és az egységes összképhez illő bőr szíjjal, ajándék óradobozzal és CONVERTIC TANÚSÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát.

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk. 

Ára: 230.000,- Ft