LONGINES

A zsebóra eredeti számlapja menthetetlennek bizonyult, így fekete-arany színekben pompázó egyedi tervezésű számlapot készített az órához a Convertic Watch számlap mágusa. A számlap színvilága remekül harmonizál a tok arany színével. Az óra egy jól hordható és észrevehető darab ami megdobbantja minden órarajongó férfi szívét. 

Az óra egyedi készítésű számlapot kapott. A számlapot fekete alapon gilosált minták és arany római számos indexkészlet díszíti. Az óra eredeti arany színű mutatókészletét szintén átépítettük az új óratokba a szerkezettel együtt.

Az órában egy jelölt LONGINES 19.71 cal. mechanikus kézi húzós, 15 köves szerkezet szépen teszi a dolgát. A szerkezet a szervizelésen és tisztításon már átesett, így a leendő tulajdonosnak csak hordania kell. 

Az óra "drukkeres" mutatóállítású, ami azt jelenti, hogy a mutatókat nem a korona kihúzását követően, hanem az erre szolgáló nyomógomb benyomásával és a korona együttes mozgatásával lehet beállítani.

Az óra ún. "savonette" arany színben pompázó acél óratokba került. Az óra előlapja és hátlapja egyaránt üveg, tehát látható a szerkezet állandó mozgása is. 

Mérete -korona nélkül- 46 mm. 

Az óra a számlap színéhez és az egységes összképhez illő bőr szíjjal és ajándék díszdobozzal várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónap garanciát vállalunk. 

Ára: 210.000,- Ft