LONGINES-CW/11

Az óra eredeti tűzizománc számlappal, eredeti mutatókészlettel és egy jelölt LONGINES óraszerkezettel készült. Az óraszámlap nagyon szép és különleges, az arab indexek között kis arany színű csillagok vannak amik egyben a "30 perces" jelölők is. A számlap makulátlan állapotú, hiba és repedés mentes. A szerkezettel és a számlappal együtt átépítettük az eredeti XIV. Lajos stílusú óramutatókat is az új karóra tokba.

Az órában egy jelölt LONGINES 19.57 kaliberszámú mechanikus kézi húzós, 15 köves szerkezet kapott helyet. 

Az óraszerkezet szépen teszi a dolgát. A szerkezet a szervizelésen és tisztításon már átesett, így a leendő tulajdonosnak csak hordania kell. Pontossága mért, az elvárt napi 60 másodperces eltérési limiten belül működik. 

Az óra ún. "savonette" acél óratokba került. Az óra előlapja és hátlapja egyaránt üveg, tehát látható a szerkezet állandó mozgása is.

Az óra "drukkeres" mutatóállítású, ami azt jelenti, hogy a mutatókat nem a korona kihúzását követően, hanem az erre szolgáló nyomógomb benyomásával és a korona együttes mozgatásával lehet beállítani.  

Mérete -korona nélkül- 46 mm. 

Az óra a számlap színéhez és az egységes összképhez illő bőr 22 mm szíjjal, CONVERTIC TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hőnapos garanciát biztosítunk.

Ára: 225.000,- Ft