LONGINES-CW/13

Az óra eredeti festett fém számlappal, eredeti mutatókészlettel, eredeti felhúzó koronával és egy jelölt LONGINES óraszerkezettel készült. Az óraszámlap nagyon különleges, arany színe ellenére letisztult, kissé patinás (a "8"-nál és középen aprócska folt látható).

Az óra gyártási évében született Szinetár Miklós rendező, Antal József ex miniszterelnök és Torgyán József politikus, ex miniszter is. Az óra gyártási éve a sorozatszám alapján 1932 (sorozatszáma: 5116340).

Az órában egy jelölt LONGINES 18.89Z kaliberszámú mechanikus kézi húzós, 17 köves szerkezet kapott helyet. A szerkezet gyönyörűen kimunkált, genfi csíkos, finomszabályzóval szerelt darab.

Az óraszerkezet szépen teszi a dolgát. A szerkezet a szervizelésen és tisztításon már átesett, így a leendő tulajdonosnak csak hordania kell. Pontossága mért, az elvárt napi 60 másodperces eltérési limiten belül működik. 

Az óra ún. lengőfüles acél óratokba került. Az óratok bicolor kivitel, azaz a tokközép acél színű, mg az óraüvegeket rögzítő rámák arany színben pompáznak. Az óra előlapja és hátlapja egyaránt üveg, tehát látható a szerkezet állandó mozgása is. 

Mérete -korona nélkül- 45 mm. 

Az óra a számlap színéhez és az egységes összképhez illő bőr szíjjal, CONVERTIC TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hőnapos garanciát biztosítunk.

Ára: 235.000,- Ft