LONGINES-CW/7

Az óra eredeti festett fém számlappal, eredeti mutatókészlettel és egy jelölt LONGINES óraszerkezettel készült. 

Az óraszámlap különleges, gilosált mintázattal készült, azonba a rajta levő Longines felirat az elmúlt években már erősen megkopott. A szerkezettel és a számlappal együtt átépítettük az eredeti óramutatókat is az új karóra tokba.

Az óra sorozatszáma 2358484, így megállapíthatjuk, hogy az óra Radnóti Miklóssal egyidős, tekintve, hogy a gyártási év pontosan 1909-re esik, így az óra 2024. évben tölti be a 115. évét.

Az órában egy jelölt LONGINES 19.80 ABC kaliberszámú mechanikus kézi húzós, 17 köves szerkezet kapott helyet. Az óraszerkezet érdekessége, hogy a középen elhelyezkedő perckerék chaton foglalttal került rögzítésre.

Az óraszerkezet szépen teszi a dolgát. A szerkezet a szervizelésen és tisztításon már átesett, így a leendő tulajdonosnak csak hordania kell. Pontossága mért, az elvárt napi 60 másodperces eltérési limiten belül működik. 

Az óra ún. bicolor (azaz kéttónusú arany - ezüst színű) "savonette" acél óratokba került. Az óra előlapja és hátlapja egyaránt üveg, tehát látható a szerkezet állandó mozgása is. 

Az óra "drukkeres" mutatóállítású, ami azt jelenti, hogy a mutatókat nem a korona kihúzását követően, hanem az erre szolgáló nyomógomb benyomásával és a korona együttes mozgatásával lehet beállítani.  

Mérete -korona nélkül- 46 mm. 

Az óra a számlap színéhez és az egységes összképhez illő bőr 22 mm szíjjal, CONVERTIC TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hőnapos garanciát biztosítunk.

Ára: 225.000,- Ft