MOERIS

Az óra egy eredeti jelölt MOERIS óraszerkezet alapulvételével készült. A zsebóra makulátlan állapotú eredeti jelölt rakott indexes óraszámlapja is rendelkezésre állt az átépítéskor, így természetesen a szerkezet asz eredeti számlappal együtt került beépítésre. 

A számlap arany bicolor színösszeállításával nagyon elegáns és unikális külsőt kölcsönöz az órának. Az óra eredeti mutatóit is megmentettük és felhasználtuk az átalakítás során. 

A számlap alatt egy MOERIS 19'''J kaliberszámú gyártói jelöléssel elátott mechanikus kézi húzós 17 köves szerkezet van. Az óraszerkezet makulátlan állapotú, pontossága a mérések szerint az általánosan elvárt napi 60 másodperces eltérésen belül mozog.

Az óraszerkezet kiviteléből arra következtethetünk, hogy egy arany zsebóratoktól szabadították meg a szerkezetet, mivel a gyártók az arany tokokba az ehhez hasonló kiváló minőségű és finom kivitelű szerkezeteket építették.  

A zsebóra szerkezet acél savonette óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 46 mm.  

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal, ajándék óradobozzal és CONVERTIC TANÚSÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát.  

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk (ez érvényes minden óránkra). 

Ára: 200.000,- Ft