MOLNIJA

Bemutatjuk ezt az egyedi "ÉLETFA VIRÁGA" számlappal készült Molnija zsebóra beépítés. A számlap motívumrendszerét felhasználva már számos alakalommal készítettünk Molnija beépítéseket több féle színben és a nagy érdeklődésre való tekintettel készletünk állandó darabjává váltak a széria órái.

Az óra bolti forgalomban nem kapható, jelenleg ez a design csak a Convertic Watch-nál elérhető. 

Az órában egy 18 köves tisztított és olajozott mechanikus kézi húzós Molnija 3602 szerkezet van. Tapasztalataink szerint a márka 3602-es modellje megbízható, könnyen javítható, remek alkatrész bázissal rendelkező szerkezet. 

Az óra acél lengőfüles óratokba került és tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. Ha arra vágysz, hogy költséghatékonyan vásárolj egy mechanikus órát amit hétköznapi és elegáns viselethez is hordhatsz, akkor ne keress tovább, mert megtaláltad. 

Az óra a számlaphoz illő új hordatlan bőr szíjjal ellátva vár rád. 

Az óra mérete -korona nélkül- 43 mm. 

Az ajándék óradoboz természetesen jár az órához! 

Ára: 76.000,- Ft 

Ha többet szeretnél megtudni a szerkezetről: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2uswk&Molnia_3602&fbclid=IwAR2ATgmgUHGhvd64jNn7q1EkfaRzGblLQJe_8b1M0XuSohTGxn_eKsKKACk