MOLNIJA

Az óra eredeti felújított óraszámlap és egy igen jó állapotban fennmaradt Molnija zsebóra szerkezet átépítésével készült. 

Az óra fém számlapja ugyan eredeti, azonban a mintázata és kivitele a Convertic számlap mágusának keze munkáját dicséri. A számlapot bicolor kivitelben újítottuk fel és egy igazán divatos, nem mindennapi óra lett az eredmény.

Az óra bolti forgalomban nem kapható, jelenleg ez a design csak a Convertic Watch-nál elérhető.

Az órában egy 15 köves mechanikus kézi húzós Molnija 3602 szerkezet van. Tapasztalataink szerint a márka 3602-es modellje megbízható, könnyen javítható, remek alkatrész bázissal rendelkező szerkezet. 

A zsebóra szerkezet ebbe a lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Ha arra vágysz, hogy költséghatékonyan vásárolj egy igazán jól kinéző mechanikus órát, akkor ne keress tovább, mert megtaláltad. 

Az óra mérete -korona nélkül- 44 mm. 

Az óra új óraszíjjal várja gazdáját. Az ajándék óradoboz természetesen jár az órához! 

Ára: 78.000,- Ft 

Ha többet szeretnél megtudni a szerkezetről: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&fbclidIwAR2a_XdvNf7Twr2WFgEychFUJrYPqSnUwrvsO1TT61gTyNVAcE2z0wcQzs&2uswk&Molnia_3602&fbclid=IwAR36yHeU31HzdUvF4wX3BriplhqigSxHG73fLOrB7dqQFi194odPdXdJuZU