MOLNIJA

Az óra eredeti fém számlapjának a festése kopott és karcos volt amikor hozzánk került, így teljes felújításon esett át. Az eredeti indexkészletet újra gravírozása és a színvilág megőrzése helyett jobbnak láttuk az eredeti számlap alapot egyedi kivitelben felújítani, így ez a tört fehér és bézs színekben pompázó bicolor számlap díszíti most az órát.

Az óra bolti forgalomban nem kapható, jelenleg ez a design csak a Convertic Watch-nál elérhető.

Az órában egy 15 köves mechanikus kézi húzós Molnija 3602 szerkezet van. Tapasztalataink szerint a márka 3602-es modellje megbízható, könnyen javítható, remek alkatrész bázissal rendelkező szerkezet. 

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Ha arra vágysz, hogy költséghatékonyan vásárolj egy igazán jól kinéző mechanikus órát, akkor ne keress tovább, mert megtaláltad. 

Az óra mérete -korona nélkül- 44 mm. 

Az óra új fekete bőr óraszíjjal várja gazdáját. 

Az ajándék óradoboz természetesen jár az órához! 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 78.000,- Ft 

Ha többet szeretnél megtudni a szerkezetről: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&fbclidIwAR2a_XdvNf7Twr2WFgEychFUJrYPqSnUwrvsO1TT61gTyNVAcE2z0wcQzs&2uswk&Molnia_3602&fbclid=IwAR1v4cVjbqzzvUM9JzS1jqHcj6hzYlk7KmTwbuZsWeVbwErhEV6vp7ovz1s