MOLNIJA

Az óra eredeti fém számlapja vállalhatatlan állapotban volt amikor hozzánk került, így teljes felújításon esett át. Az eredeti indexkészletet újra gravírozása helyett az eredeti számlap alapot egyedi kivitelben újítottuk fel, így első körben a lepine kivitelű szerkezetet és számlapot elforgattuk 90 fokkal, majd ebben az állásában tört fehér és sötét szürke színekben pompázó bicolor számlapot készítettünk az órához.

Az óra bolti forgalomban nem kapható, jelenleg ez a design csak a Convertic Watch-nál elérhető.

Az órában egy 15 köves mechanikus kézi húzós Molnija 3602 szerkezet van. Tapasztalataink szerint a márka 3602-es modellje megbízható, könnyen javítható, remek alkatrész bázissal rendelkező szerkezet. 

A zsebóra szerkezet ebbe az acél savonette óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Ha arra vágysz, hogy költséghatékonyan vásárolj egy igazán jól kinéző mechanikus órát, akkor ne keress tovább, mert megtaláltad. 

Az óra mérete -korona nélkül- 44 mm. 

Az óra új bőr óraszíjjal várja gazdáját. Az ajándék óradoboz természetesen jár az órához! 

Ára: 78.000,- Ft 

Ha többet szeretnél megtudni a szerkezetről: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&fbclidIwAR2a_XdvNf7Twr2WFgEychFUJrYPqSnUwrvsO1TT61gTyNVAcE2z0wcQzs&2uswk&Molnia_3602&fbclid=IwAR36yHeU31HzdUvF4wX3BriplhqigSxHG73fLOrB7dqQFi194odPdXdJuZU