MOLNIJA

A képeken látható Molnija óra eredeti használhatatlan (leromlott) állapotú számlapjának felújításával elkészítettünk egy modernebb megjelenésű, ugyanakkor a katonai órák hangulatát idéző számlapot. A számlap színvilágához illeszkedően bicolor óratokot használtunk a beépítéskor annak érdekében, hogy egy még egyedibb órát mutathassunk be a kedves órarajongóknak.

Az órában egy 18 köves mechanikus kézi húzós Molnija 3602 szerkezet van. Tapasztalataink szerint a márka 3602-es modellje megbízható, könnyen javítható, remek alkatrész bázissal rendelkező szerkezet. 

A zsebóra szerkezet ebbe a bicolor acél savonette óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Ha arra vágysz, hogy költséghatékonyan vásárolj egy igazán jól kinéző mechanikus órát, akkor ne keress tovább, mert megtaláltad. 

Az óra mérete -korona nélkül- 44 mm. 

Az óra új barna bőr óraszíjjal várja gazdáját. Az ajándék óradoboz természetesen jár az órához! 

Ára: 75000,- Ft 

Ha többet szeretnél megtudni a szerkezetről: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&fbclidIwAR2a_XdvNf7Twr2WFgEychFUJrYPqSnUwrvsO1TT61gTyNVAcE2z0wcQzs&2uswk&Molnia_3602&fbclid=IwAR0k6Ndt4Cc7LLBo4tJPGqH_VG86Mo-wSriiLW3g7ER07zkdxuOXSKfIuHM