LeCoultre-dátum ablakos naptár + holdfázis kijelzés

Íme egy hihetetlenül extra megjelenésű óra ami a full naptár és holdfázis komplikációi ellenére mégsem tele "zsúfolt" számlapot mutat felénk. Mindez az ugró dátumablakos kivitelnek köszönhető.

Az óra egy full naptáros 7 funkciós csoda ami az eredeti hibátlan tűzizománc óraszámlap megtartásával és eredeti mutatókészlettel és eredeti felhúzó  koronával készült.

A szerkezet a három alap funkción (óra-, perc-, másodperc kijelzés) túl megjeleníti nekünk a hét napjait, a hónap napjait és a hónapokat.

Az óra ötvözi magában a calendar komplikációk két típusát, a dátum és a holdfázis kijelzést is, hiszen a számlap felső részén ott csillog a kék arany holdfázis tárcsa.

Az óra "full naptár" jelzése a fentieken túl annyit jelent, hogy a szerkezet nem képes a hónapok elteltével elváltani a hónap tárcsát, azonban a napok (azaz 24 óra) elteltével automatikusan tovább ugrik a hét napjait és a dátumot mutató tárcsa. Az óra nem tudja kezelni azt, hogy melyik hónap pontosan hány napból áll, így időnként szükséges az utánállítás.

Az órában egy mechanikus kézihúzós számlap alatt jelölt LeCoultre 17 köves óraszerkezet található.

Az óra tokon körben 3 pici tolókat és egy darab nyomódomb a naptár és holdfázis kijelzők gyorsállító gombjai és karjai, valamint a második kiálló nyomógom a mutatóállításért fele (drukkeres mutatóállítás). 


Az óraszerkezet frissen szervizelt, tesztel, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát.

A zsebóra szerkezet acél savonette óratokba került beépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.

Az óra átmérője -korona nélkül- 46 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék DÍSZDOBOZZAL várja új tulajdonosát.

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 820.000,- Ft