LeCoultre-full naptár + holdfázis kijelzés

Ez a csoda a komplikációs órák egyik ékköve, hiszen több érdekességet is rejt magában. Ha röviden akarnánk bemutatni, úgy elég lenne csak annyit írni, hogy full naptáros 7 funkciós óra ami az eredeti hibátlan tűzizománc óraszámlap megtartásával és eredeti mutatókészlettel készült.

Az óra viszont ennél lényegesen több és megérdemli a teljes és részletes bemutatást. A szerkezet a három alap funkción (óra-, perc-, másodperc kijelzés) túl megjeleníti nekünk a hét napjait, a hónap napjait és a hónapokat.

Az óra ötvözi magában a calendar komplikációk két típusát, a dátum és a holdfázis kijelzést is, hiszen a számlap felső részén ott csillog a kék arany holdfázis tárcsa.

Az óra "full naptár" jelzése a fentieken túl annyit jelent, hogy a szerkezet nem képes az egyes időciklusok (napok, hetek, hónapok) elteltével elváltani a kijelzőit (például: az óra nem tudja kezelni azt, hogy melyik hónap pontosan hány napból áll), így időnként szükséges az utánaállítás.

A szerkezetben plusz extra, hogy a kismásodperc kör és a hónap kijelző kör egyben kerültek elhelyezésre a "6" indexnél (üreges / átfúrt nagyobb tengelyen belül forog a kisebb tengely, így elkülönülten mozognak a kör mutatói). 

Az órában egy mechanikus kézihúzós LeCoultre óraszerkezet található.

Az óra tokon körben kis réz színű "mini" nyomógombok találhatóak amik a naptár és holdfázis kijelzők gyorsállító gombjai.  

Az óraszerkezet frissen szervizelt, tesztel, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát.

A zsebóra szerkezet egy nagyobb méretű acél lengőfüles óratokba került beépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.

Az óra átmérője -korona nélkül- 49 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék DÍSZDOBOZZAL várja új tulajdonosát.

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 815.000,- Ft