OMEGA

Eredeti jelölt OMEGA porcelán (tűzizománc) számlap, eredeti mutatókészlet, eredeti OMEGA szerkezet új tokban jól hordható karóraként. Az órát a lehető legtöbb gyári alkatrész átépítésével készítettük el. A számlap eredeti gyári tűzizománc számlap ami makulátlan állapotnak örvend idős kora ellenére is. Az óra átépítésekor természetesen megmentettük az óra eredeti bereguet stílusú mutatókészletét és az eredeti felhúzó koronát is.

Az óra gyártási éve megegyezik Hofi Géza humorista, előadóművész és Ferenc pápa születési évével. Az óra gyártási éve a sorozatszám alapján kikereshető, így a keresett évszám 1936, tehát a ketyegő 2023-ban ünnepelheti a 87. születésnapját. Az óra sorozatszáma 8683455. 

A számlap alatt egy OMEGA 38.5 L T1. kaliberű mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van. Az óraszerkezet gyári állapotú, pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belül.

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm. 

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az eredeti zsebóra tokot is mellékeljük az órához, így igény esetén visszaalakítható zsebóra formába is.

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 230.000,- Ft