OMEGA-CW/68

Az óra átépítésekor megtartottuk az eredeti jelölt OMEGA porcelán/tűzizománc számlapot, az eredeti XIV. Lajos stílusú mutatókészletet és természetesen az eredeti OMEGA szerkezetet, majd mindezt beleépítettük ebbe az acél lengőfüles óratokba. Az óraszámlap nem hibátlan, hiszen a "11" és a "4" indexeknél apró sérülés látható. A sérült részeket javító anyaggal feltöltöttük, így a hiba nem szembeötlő és nem zavaró. Meggyőződésünk, hogy sokkal értékesebb egy kisebb hibával rendelkező számlap, mint az egyedi készítés, hiszen így inkább megvalósul az értékmentés amit a Convertic saját hitvallásának tart.

Az óra gyártási éve a sorozatszám (7118696) alapján 1930, így az óra 2024 évben ünnepli 94. születésnapját.

A számlap alatt egy OMEGA 40.6L T1. mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van, amit szervizeltünk (tehát tisztítva és olajozva van). 

Az óraszerkezet kifejezetten szép, megkímélt állapotú, pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belül.

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az eredeti zsebóra tokot is mellékeljük az órához, így igény esetén visszaalakítható zsebóra formába is.

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm. 

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal és TANÚÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 225.000,- Ft