OMEGA

Eredeti jelölt OMEGA porcelán (tűzizománc) számlappal, eredeti mutatókészlettel, eredeti OMEGA szerkezettel készült lenyűgöző zsebóra beépítés. Az óra kialakításakor minden átépíthető eredeti elemet megmentettünk az eredeti zsebórából, kivétel ez alól a felhúzó korona, amit annak állapota miatt szükségképpen cserélnünk kellett.


Az óra gyártási évében történt, hogy az Újpest foci csapata először nyer magyar bajnoki címet, továbbá ebben az évben született Neil Amstrong amerikai űrhajós is. A keresett évszám 1930, így az óra 2023. évben ünnepli a 93. születésnapját. Az óra gyártási éve a sorozatszám alapján kikereshető: 6938714.

A zsebóra eredeti tűzizománc számlapja fekete arab indexekkel készült és piros kis méretű segédindexek díszítik A számlap hibátlan, repedés és egyéb sérülésektől mentes, gyári állapotnak örvend. Az óra eredeti breguet stílusú mutatói jól láthatóak és szépen illeszkednek az összképbe.A számlap alatt egy OMEGA 40.6L T1 mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van. Az óraszerkezet gyönyörű, makulátlan, gyári állapotú, pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belüli. Az óraszerkezetet természetesen szervizeltük (a szükséges tisztítást és olajozást az óra megkapta). 

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.

Az óra átmérője -korona nélkül- 47 mm.

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát.

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 235.000,- Ft