OMEGA

Eredeti jelölt OMEGA festett fém számlap, eredeti mutatókészlet, eredeti OMEGA szerkezet felhasználásával készült ez a zsebóra beépítés. Ha röviden szeretnénk jellemezni az órát akkor ennyi is elég lenne, azonban egy ilyen szépség megér még ennél több tintát is.

A zsebóra eredeti számlapja korából adódón kissé patinás, nem tartottuk szükségesnek a felújítását. A számlap közepe mintázott, gilosált, ami még érdekessebbé teszi az órát. Az átépítéskor az óra eredeti mutatókészletét is megmentettük és továbbra is az gondoskodik a pontos idő kijelzéséről.

Az óra gyártási éve megegyezik Pap László ökölvívó születési évével és ugyancsak ebben az évben született Fidel Castro kubai államférfi is. Az óra gyártási száma 6573890, így az óra gyártási éve 1926.

A számlap alatt egy OMEGA 18''' kaliberű mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van, amit szervizeltünk (tehát tisztítva és olajozva van). 

Az óraszerkezet jó állapotú, pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belül.

A zsebóra szerkezet ebbe az acél savonette óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 46 mm. 

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal és TANÚÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát. 

Az órához mellékeljük az eredeti zsebóra tokot is, így igény esetén akár zsebóra formába is visszaalakítható.

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 230.000,- Ft