OMEGA

Az óra beépítésekor törekedtünk arra, hogy a lehető legtöbb elemet átépítsük a zsebórából a képeken is látható karóra változatba.  

Az óra eredeti állapotú jelölt porcelán (tűzizománc) óraszámlappal, eredeti óramutató készlettel és természetesen eredeti OMEGA gyártmányú óraszerkezettel készült. A számlap jó állapotnak örvend, azonban nem makulátlan, hiszen a 11-es és a 12-es számok között húzódik egy halvány hajszálrepedés.

A számlap alatt a gyártó legszebben kivitelezett óraszerkezete, az OMEGA 40.6L T1. mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van. 

Az óra gyártási évében született Grosics Gyula labdarúgónk és hunyt el Blaha Lujza színésznő. A szerkezetet 1926-ből származik a sorozatszáma alapján: 6544303

Az órát szervizeltünk (tehát tisztítva és olajozva van). Az óraszerkezet hibátlan állapotú, pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belül. 

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm. 

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal és CONVERTIC TANÚSÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 230.000,- Ft