OMEGA

Az óra eredeti számlappal, eredeti mutatókészlettel és eredeti OMEGA szerkezettel készült. Kifejezett célunk a lehető legtöbb eredeti alkatrészt felhasználni a beépítéseink elkészítésekor még akkor is, ha a például a számlapon kisebb sérülések láthatóak.

Ennél az óránál is ez a helyzet, hiszen a számlap fellelt állapotában a súrolta azt a határt amikor már inkább egyedi számlapot készítünk az órához. Az óraszámlap a "8"-as számnál hiányos, így azt pótoltuk továbbá kis hajszálrepedés látható a "12" és a "4" számok környékén.

 Az óra eredeti mutatóját megtartottuk és felújítottuk.

A számlap alatt egy OMEGA 19''' LOBLL mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van, amit szervizeltünk (tehát tisztítva és olajozva van). Az óraszerkezet jó, megkímélt állapotú, pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belül. 

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm. 

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal és TANÚÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 220.000,- Ft 

Ha többet szeretnél megtudni a szerkezetről: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2uswk&Omega_19LOBNN