OMEGA-CW/18

Az óra beépítésekor törekedtünk arra, hogy a lehető legtöbb elemet átépítsük a zsebóra változatból a képeken is látható karóra változatba.  

Az óra eredeti hibátlan állapotú jelölt porcelán (tűzizománc) óraszámlappal, eredeti óramutató készlettel és az eredeti zsebóra felhúzó korona felhasználásával készült.

A számlap alatt a gyártó legszebben kivitelezett óraszerkezete, az OMEGA 40.6L T2. mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van. 

A szerkezetet 1932-33-ből származik a sorozatszáma alapján: 7690958

Az órát szervizeltünk (tehát tisztítva és olajozva van). Az óraszerkezet hibátlan állapotú, pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belül. 

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm. 

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal és CONVERTIC TANÚSÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Az órához hozzá tartozik az eredeti zsebóratok is, amit az órával együtt szintén átadunk, így igény esetén a ketyegő visszaalakítható zsebóra formába is.

Ára: 230.000,- Ft