OMEGA

Az óra eredeti számlappal, mutatókészlettel és OMEGA szerkezettel készült. Az eredeti jelölt OMEGA tűzizománc / porcelán számlap helyreállításán sokat dolgoztunk, mivel sérülten érkezett hozzánk. A számlapon a "4"-es és a "8"-as számnál látható a javítás nyoma. 

A számlap a ritkább darabok közül való, hiszen római indexkészlettel és piros arab segédindexekkel készült, így különösen fontos volt, hogy megmentsük és új életet kapjon. 

Az óra eredeti mutatókészlete rendelkezésünkre állt a beépítéskor, így azt természetesen a szerkezettel és a számlappal együtt átépítettük a karóra tokba.

Az óra egy idős a Niels Bohr fizikus által megalkotott atommodell elkészítésével és ugyanakkor gyártották amikor lezuhant a Ferdinand von Zeppelin által tervezett híres léghajó. A keresett gyártási évszám 1913, így az óra 2023. évben ünnepli a 110. születésnapját. A gyártási év a sorozatszám alapján kikereshető: 4670833.  

A számlap alatt egy jelölt OMEGA cal. 18''' mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van. Az óraszerkezet nagyon jó állapotú, pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belüli. 

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm. 

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr 22 mm óraszíjjal és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 230.000,- Ft