OMEGA

OMEGA Regulateur - zsebórából karóra- : A zsebóra karórává alakításával az óra új, egyedi tervezésű számlapot kapott ami arany alapon fekete indexekkel igen tetszetős összképet mutat. A számlap a chronograph órákhoz hasonlóan két "kis mutatókörös". 


Az óraszerkezetben is történtek kisebb átalakítások, így az óramutató a számlap felső részébe került át.

Az órában OMEGA 19'' LB. mechanikus kézi húzós, jelöletlen 16 köves szerkezet található. Ez a szerkezet típus finomszabályzóval szerelt, chaton foglalatos kivitel, mondhatni , hogy a 19' kaliber Rolls-Royce-ja. Az óra szépen teszi a dolgát, napi 60 másodpercen belüli eltéréssel működik. Az óra szerkezete kisebb átalakításon esett át, így tehát a szerkezet egy módosított gyári szerkezet, amit szervizeltünk (azaz megkapta szükséges tisztítást és olajozást). 

A zsebóra szerkezet ebbe egy teljesen új -ún.- "savonette" acél óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 46 mm. Az óra teljesen új és hordatlan óraszíjjal és ajándék óradobozzal és CONVERTIC TANÚSÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát.

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.
Ára: 215.000,- Ft

Ha többet szeretnél megtudni a szerkezetről: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2uswk&Omega_19LB