OMEGA

Az óra átépítésekor megtartottuk az eredeti jelölt OMEGA festett fém számlapot, az eredeti mutatókészletet, a felhúzókoronát és természetesen az eredeti OMEGA szerkezetet, majd mindezt beleépítettük ebbe az acél lengőfüles óratokba.

A zsebóra eredeti számlapja szép állapotú, ugyanakkor látszik rajta, hogy nem mai darab, de éppen ez jelentheti az óra igazi különlegességét is, hiszen látható a számlapján is az, hogy az óra a maga közel 100 évével lényegesen idősebb a viselőjénél is.

Az óra gyártási éve 1924-1925 közé tehető.

A számlap alatt egy OMEGA 40.6L T1. mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van, amit szervizeltünk (tehát tisztítva és olajozva van). A szerkezet érdekessége, hogy a többi 40.6. kalibertől eltérően a szokásos feliratokat nem helyezték el rajta, pusztán a gyártó jelölését és a billegő hídja alatt a 40.6. jelzést. 

Az óraszerkezet kifejezetten szép, megkímélt állapotú, pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belül. Az óra gyártási éve a sorozatszám alapján kikereshető: 6306295 

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm. 

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal és TANÚÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 230.000,- Ft

Az órához hozzá tartozik az eredeti zsebóratok is, amit az órával együtt szintén átadunk, így igény esetén a ketyegő visszaalakítható zsebóra formába is.

Ha többet szeretnél megtudni a szerkezetről: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&2&2uswk&Omega_40_6L_T1