OMEGA-CW/63

Eredeti jelölt OMEGA számlap, eredeti mutatókészlet, eredeti korona és természetesen eredeti OMEGA szerkezet új tokban teljesen egyedi karórává alakítva.

Az órát a lehető legtöbb gyári alkatrész átépítésével készítettük el. A számlap eredeti gyári számlap, közepén a gyártó jelölésével. A fekete színű számlapok nem csak az OMEGA esetében, de minden gyártó palettáján ritkának számítottak. A számlap jó állapotnak örvend. Az óra mutatói szintén eredetiek, az indexek színéhez illeszkedve arany színben pompáznak.

Az óra gyártási éve a sorozatszám alapján kikereshető, így a keresett évszám 1940-41, tehát a ketyegő 2024-ban ünnepelheti a 84. születésnapját. Az óra sorozatszáma 9031299.

A számlap alatt egy OMEGA 38.5L T1 kaliberű mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van. Az óraszerkezet gyári szép és jó állapotú, pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belül.

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm. 

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 240.000,- Ft