OMEGA-CW/52

Az óra eredeti jelölt OMEGA tűzizománc számlapját, eredeti mutatókészletét és felhúzó koronáját is megtartottuk és a jó állapotú jelölt OMEGA szerkezettel együtt építettük át az új karóra tokba.

A képeken látható OMEGA óra lehető legtöbb alkatrész gyári. Az óra eredeti számlapja kifejezetten szép, sem a számlap, sem a mutatókészlet nem igényelt javításokat.

A számlap alatt egy OMEGA 35.5L mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van. Az óraszerkezet szép, megkímélt állapotú. Az óra pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belüli.

Az óra sorozatszáma 6222413, ami alapján a gyártási év is kereshető. Az óra gyártási éve megegyezik Rob Steiger és Paul Newman amerikai színészek születési évével, azonban az említett színészeket bőségesen túlélte. 2024. évben ünnepli a 99. születésnapját, tehát a gyártási éve 1925.

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 44 mm. 

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 230.000,- Ft