OMEGA-CW/72

Az óra eredeti jelölt OMEGA tűzizománc számlapját, eredeti mutatókészletét és felhúzó koronáját is megtartottuk és a kiváló állapotú jelölt OMEGA szerkezettel együtt építettük át az új karóra tokba.

A képeken látható OMEGA óra lehető legtöbb alkatrész gyári. Az óra eredeti tűzizománc számlapja jó állapotú, a '"11" indexnél javított.

Az óra sorozatszáma 7253428. A sorozatszám alapján az óra gyártása egybeesik Mádl Ferenc korábbi köztársasági elnökünk születésével és ugyan ebben az ében hunyt el Kandó Kálmán híres magyar tervezőmérnök. A keresett évszám 1931, így az óra 2024-ben ünnepli a 93. születésnapját.

A számlap alatt egy OMEGA 40.6L T2 mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van. Az óraszerkezet kiváló, megkímélt állapotú. Az óra pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belüli. Véleményünk szerint ez a kaliber volt az OMEGA legszebben kivitelezett óraszerkezete.


A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm. 

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 230.000,- Ft