OMEGA-CW/73

Az óra eredeti jelölt OMEGA tűzizománc számlappal és eredeti mutatókészlettel és egy OMEGA zsebóra szerkezettel karórává alakításával készült.

A képeken látható OMEGA óra lehető legtöbb alkatrész gyári (kivétel a felhúzó korona). Az óra eredeti tűzizománc számlapja jó állapotú, a "4" indexnél enyhén látható, hogy kipattant tűzizománc darabkát visszaillesztették helyére (illesztés körvonala látható).

Az óra sorozatszáma 5304510. A sorozatszám alapján az óra gyártási éve egybe esik azzal, hogy a kőbányai Richter Gyórgyszergyár forgalomba hozta a Kalmopírin nevű lázcsillapító gyógyszert, továbbá a gyártási idő egybeesik Adolf Galland német mester vadászpilóta (ÁSZ) születésével . A keresett évszám 1912, így az óra 2024-ben ünnepli a 112. születésnapját.

A számlap alatt egy OMEGA 19''' mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van. Az óraszerkezet műszakilag jó állapotban van. Az óra pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belüli.

A zsebóra szerkezet ebbe az acél savonette óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 46 mm. 

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 230.000,- Ft