OMEGA-CW/74

Az óra eredeti jelölt OMEGA tűzizománc számlapját, eredeti mutatókészletét és felhúzó koronáját is megtartottuk és a jó állapotú jelölt OMEGA szerkezettel együtt építettük át az új karóra tokba.

A képeken látható OMEGA óra lehető legtöbb alkatrész gyári. Az óra eredeti számlapja jó állapotú, enyhe hajszálrepedés látható a "12" indexnél, azonban ez egyáltalán nem zavaró.

Az óra sorozatszáma 7425313. A sorozatszám alapján az óra egy idős lenne Elizabeth Taylor színésznővel és Horn Gyula korábbi miniszterelnökünkkel ha az említettek még élnének. A keresett évszám 1932, így az óra 2024-ben ünnepli a 92. születésnapját.

A számlap alatt egy OMEGA 40.6L T2 mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van. Az óraszerkezet szép, megkímélt állapotú, továbbá ez az óraszerkezet típus az OMEGA egyik legszebben kivitelezett darabja. Az óra pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belüli.

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 44 mm. 

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 230.000,- Ft